Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Ingrediënten: 200 gram hamlappen, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 prei, 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd, salie, peterselie, rijst,

Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes bruin en voeg hieraan toe 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesnipperde ui. Wok dit even mee en voeg dan de in ringen gesneden prei er aan toe. Bak dit 2 minuten mee en voeg dan 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd en na smaak salie en peterselie er aan toe. Warm het gerecht goed door en serveer het dan met witte rijst. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

2 Replies to “Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus”

  1. Het smaakt vast heerlijk, …
    Maar mijn dochter van zeven reageert nogal primair op de foto…:
    “Eeeeeuw! gatverr…”
    Sorry!
    Kinderen eten nu eenmaal met hun ogen…nietwaar?

  2. Het was inderdaad heel lekker, al hou ik heel niet van mosterd (gaan mijn haren van overeind staan). En in het echt zag het er zelfs ook lekker uit .

Reacties zijn gesloten.