Doperwten Curry

Doperwten Curry

Ingrediënten: rijst, 2 theelepels mosterdzaad, 1 ui, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel komijnpoeder, 1 theelepel kurkurma, 1 vleestomaat, 125 ml water, 200 gram doperwten,

Kook de rijst zoals je zelf gewend bent in kokend water. Bak in een wok met hete olie 2 theelepels mosterdzaad tot het zaad begint te springen. Voeg er dan 1 grote fijngesnipperde ui en een theelepel gemberpoeder. Als de ui zacht is doe je er 1 theelepel komijnpoeder bij en 1 theelepel kurkurma. Even goed mengen en dan kan er 1 rijpe in blokjes gesneden vleestomaat bij en 125 ml water. Dit moet ongeveer 2 minuten stoven. Roer er daarna 200 gram diepvries-doperwtjes door en laat het geheel nu met de deksel op de pan in 10 tot 15 minuten gaar worden. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel