Paella met Kip en Chorizo

Paella met Kip en Chorizo

Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 150 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten, rijst,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de kipfilet goudbruin. Voeg 150 gram in plakjes gesneden chorizo, 1 gesneden rode paprika, 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram diepvries doperwten toe en roerbak 5 minuten. Roer de rijst door het geheel. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>