Paella met Kip en Chorizo

Paella met Kip en Chorizo

Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 150 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten, rijst,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de kipfilet goudbruin. Voeg 150 gram in plakjes gesneden chorizo, 1 gesneden rode paprika, 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 gram diepvries doperwten toe en roerbak 5 minuten. Roer de rijst door het geheel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel