Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse Worstjes

Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse worstjes
Ingrediënten: 1 pak Grand Italia pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram kastanjechampignons, 100 gram oesterzwammen, 6 Catalaanse worstjes, mozzarella,

Maak het pizzadeeg volgens de verpakking van Grand’ Italia. (Meel mengen met een zakje gist, lauwwarm water en 2 eetlepels olijfolie) Dit moet 30 minuten rijzen. Ondertussen 250 gram kastanjechampignons en 100 gram oesterzwammen schoonmaken en in plakjes snijden. Ontvel de Catalaanse worstjes en probeer het vlees zo fijn mogelijk te krijgen. Bak het worstvlees in wat olie bruin en doe er dan de paddestoelen bij, en bak het tot de paddestoelen tot ze veel vocht hebben op genomen. Dan kan je het pizzadeeg uitrollen tot een mooie pizza. Uit het pak van Grand’ Italia Pizza Napolitiana haal je de gepelde tomaat, hierbij doe je het zakje oregano uit het pak en 3 eetlepels olijfolie goed mengen en dan over de bodem uitsmeren. Doe dan het worst-paddenstoelenmengsel over de pizza. En als laatste doe je er plakjes mozzarella over (2 bolletjes) Dit moet dan in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel