Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse Worstjes

Pizza met Kastanjechampignons, Oesterzwammen en Catelaanse worstjes
Ingrediƫnten: 1 pak Grand Italia pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram kastanjechampignons, 100 gram oesterzwammen, 6 Catalaanse worstjes, mozzarella,

Maak het pizzadeeg volgens de verpakking van Grand’ Italia. (Meel mengen met een zakje gist, lauwwarm water en 2 eetlepels olijfolie) Dit moet 30 minuten rijzen. Ondertussen 250 gram kastanjechampignons en 100 gram oesterzwammen schoonmaken en in plakjes snijden. Ontvel de Catalaanse worstjes en probeer het vlees zo fijn mogelijk te krijgen. Bak het worstvlees in wat olie bruin en doe er dan de paddestoelen bij, en bak het tot de paddestoelen tot ze veel vocht hebben op genomen. Dan kan je het pizzadeeg uitrollen tot een mooie pizza. Uit het pak van Grand’ Italia Pizza Napolitiana haal je de gepelde tomaat, hierbij doe je het zakje oregano uit het pak en 3 eetlepels olijfolie goed mengen en dan over de bodem uitsmeren. Doe dan het worst-paddenstoelenmengsel over de pizza. En als laatste doe je er plakjes mozzarella over (2 bolletjes) Dit moet dan in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)