Mie met Paksoi en Chilisaus

Mie met Paksoi en Chilisaus

Mie met Paksoi en Chilisaus

Ingrediƫnten: mie, 200 gram hamlappen, 1 krop paksoi, 2 eetlepels ketjap asin, komijnpoeder, zout, peper, 8 eetlepels zoete chilisaus,

Maak de mienestjes klaar in kokend water met een groentenbouillonblokje. Bak 200 gram hamlapjes in blokjes gesneden in de wokolie bruin. Voeg hierbij de fijngesneden struik paksoi. Roerbak dit 5 minuten mee. Breng dit op smaak met 2 eetlepels ketjap asin, een beetje djinten (komijnpoeder) zout en peper. Als de mie gaar is kan dit er doorgedaan worden met ongeveer 8 eetlepels zoete chilisaus. Op je bord doe je er gebakken uitjes bij.

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 thoughts on “Mie met Paksoi en Chilisaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top