Mie met Paksoi en Chilisaus

Mie met Paksoi en Chilisaus

Ingrediënten: mie, 200 gram hamlappen, 1 krop paksoi, 2 eetlepels ketjap asin, komijnpoeder, zout, peper, 8 eetlepels zoete chilisaus,

Maak de mienestjes klaar in kokend water met een groentenbouillonblokje. Bak 200 gram hamlapjes in blokjes gesneden in de wokolie bruin. Voeg hierbij de fijngesneden struik paksoi. Roerbak dit 5 minuten mee. Breng dit op smaak met 2 eetlepels ketjap asin, een beetje djinten (komijnpoeder) zout en peper. Als de mie gaar is kan dit er doorgedaan worden met ongeveer 8 eetlepels zoete chilisaus. Op je bord doe je er gebakken uitjes bij.


0 reacties op “Mie met Paksoi en Chilisaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel