Mie met Paksoi en Chilisaus

Mie met Paksoi en Chilisaus
Ingrediënten: mie, 200 gram hamlappen, 1 krop paksoi, 2 eetlepels ketjap asin, komijnpoeder, zout, peper, 8 eetlepels zoete chilisaus,

Maak de mienestjes klaar in kokend water met een groentenbouillonblokje. Bak 200 gram hamlapjes in blokjes gesneden in de wokolie bruin. Voeg hierbij de fijngesneden struik paksoi. Roerbak dit 5 minuten mee. Breng dit op smaak met 2 eetlepels ketjap asin, een beetje djinten (komijnpoeder) zout en peper. Als de mie gaar is kan dit er doorgedaan worden met ongeveer 8 eetlepels zoete chilisaus. Op je bord doe je er gebakken uitjes bij.


0 reacties op “Mie met Paksoi en Chilisaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat