Pistou (De Franse versie van Pesto)

Pistou (De Franse versie van Pesto)

Ingrediënten: 15 gram basilicum, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels geraspte oude kaas, 2 eetlepels olijfolie, peper, zeezout,

Doe 15 gram basilicumblaadjes, 1 gepeld teentje knoflook, 2 eetlepels geraspte oude kaas en 2 eetlepels olijfolie in een vijzel en vijzel dit helemaal fijn. Maak het op smaak met zwarte peper uit de molen en zeezout uit de molen. Lekker voor bij een soep, of op een toastje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel