Yoghurt met Aardbeienjam en Muesli

Yoghurt met Aardbeienjam en Muesli

Ingrediënten: magere yoghurt, aardbeienjam, muesli,

Giet in toetjesglazen 2/3 vol met magere yoghurt. Roer er 3 dessertlepels Bonne Maman aardbeienjam per glas door de yoghurt. Roer en een beetje muesli over en zet de toetjesglazen in de koelkast zodat het goed koud wordt. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel