Pasta met Stoofvlees

Pasta met Stoofvlees

Pasta met Stoofvlees

Ingrediënten: pasta, zout, 400 gram stoofvlees, 1 teentje knoflook, tijm, rozemarijn, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui, 1 glas rode wijn, 2 blikken gepelde tomaten,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 400 gram in blokjes gesneden stoofvlees bruin in bakboter. Voeg 1 teentje fijngehakte knoflook en wat tijm en rozemarijn na smaak toe. Roerbak kort. Voeg 1 gesneden wortel, 3 gesneden stengels bleekselderij en 1 gesnipperde rode ui toe. Als de groenten iets zachter zijn voeg je 1 glas rode wijn en 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng dit kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 2 uur stoven. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top