Citroen-Appeltaart

Citroen-Appeltaart

Citroen-Appeltaart

Punt Citroen-Appeltaart

Ingrediënten: 4 appels, 2 citroenen, 300 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 eieren, 100 gram boter, 150 ml melk, 1 zakje bakpoeder, 5 eetlepels bloem,

Schil 4 appels en snij de appels in dunne plakjes. Rasp de schil van 2 citroenen. Meng 300 gram suiker, een zakje vanillesuiker met 2 eieren. Schenk er langzaam 100 gram gesmolten boter en 150 ml melk bij. Voeg een zakje bakpoeder, 5 grote eetlepels bloem en de rasp van de citroenen. Meng dit goed. Voeg 3/4 deel van de appels erbij en spatel het door het beslag. Doe op de bodem van een taartvorm bakpapier. Vet dit goed in met boter.Schep het beslag in de taartvorm. Leg de overgebleven appelschijfjes erop. Bestrooi het met wat suiker. Zet de taartvorm ongeveer een uur in de voorverwarmde oven op 150 graden. Laat de taart goed afkoelen in de vorm. Smul ze!

(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top