Rode Ui met Kruidenkaas

Rode Ui met Kruidenkaas

Ingrediënten: rode uien, kruidenkaas, tijm, zout,

Pel een rode ui, snij een stukje de onderkant er af zodat de ui rechtop kan blijven staan. Snij de ui aan de bovenkant een stuk in. Doe er wat kruidenkaas op en strooi er wat tijm naar smaak over. Doe in een deksel van een ovenschaal een laagje zout en zet hierin de rode ui. Zet de deksel ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel