Kip met Noedels uit een Zak

Kip met Noedels uit een Zak

Kip met Noedels uit een Zak

Ingrediënten: noedels, 1 paprika, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui, 1 rode peper, 1 teentje knoflook, basilicum, koriander, citroensap, 2 kipfilets,

Bereid de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 paprika, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui en 1 rode peper. Meng door de groenten 1 fijngehakt teentje knoflook, basilicum en koriander. Giet er vervolgens een scheutje citroensap door. Maak van aluminiumfolie een soort van envelop en schep in deze envelop wat noedels, een kipfilet en de gemengde groenten. Vouw de envelop helemaal dicht en leg de envelop ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Pas op met openmaken! Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top