Sperziebonen met room en Tagliatelle

Sperziebonen met room en Tagliatelle
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 300 gram sperziebonen, 4 tomaten, peper, 250 ml slagroom, 1 teentje knoflook, basilicum, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Blancheer 300 gram sperziebonen. Snij 4 tomaten in parten en haal de zaadjes eruit. Strooi er naar smaak zout en peper over. Verwarm 250 ml slagroom met 1 fijngehakt teentje knoflook. Breng het op smaak met zout en peper. Zodra de slagroom kookt het vuur lager zetten en de sperziebonen, tomaten en basilicum toevoegen. Verwarm het geheel goed door. Serveer met de tagliatelle. Op je bord kan je er eventueel geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat