Sperziebonen met room en Tagliatelle

Sperziebonen met room en Tagliatelle

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 300 gram sperziebonen, 4 tomaten, peper, 250 ml slagroom, 1 teentje knoflook, basilicum, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Blancheer 300 gram sperziebonen. Snij 4 tomaten in parten en haal de zaadjes eruit. Strooi er naar smaak zout en peper over. Verwarm 250 ml slagroom met 1 fijngehakt teentje knoflook. Breng het op smaak met zout en peper. Zodra de slagroom kookt het vuur lager zetten en de sperziebonen, tomaten en basilicum toevoegen. Verwarm het geheel goed door. Serveer met de tagliatelle. Op je bord kan je er eventueel geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel