Zelfgemaakte Tiramisu

Zelfgemaakte Tiramisu

Zelfgemaakte Tiramisu

Ingrediƫnten: 1 dl sterke koffie, 8 gram vanillesuiker, 2 borrelglaasjes amaretto, 1 pak lange vingers, 4 eieren, 80 gram suiker, 250 gram mascarpone, cacaopoeder,

Meng 1 dl sterke koffie met 8 gram vanillesuiker, doe er 2 borrelglaasjes amaretto door. Besprenkel daarmee de lange vingers (1 pak) Klop 4 eidooiers met 80 gram suiker lobbig, roer er 250 gram mascarpone door. Klop 4 eiwitten stijf. Doe bij het mascarpone-mengsel de stijfgeklopte eiwitten en schep het voorzichtig erdoor. Leg de helft van de lange vingers op de bodem van een schaal. Doe hierover de helft van het mascarpone-mengsel, dan weer een laag lange vingers en eindig met een laag mascarpone-mengsel. Bestrooi met cacaopoeder. Zet de schaal zeker een nacht in de koelkast. Smul ze!

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top