Sperziebonen met room en Tagliatelle

Sperziebonen met room en Tagliatelle

Sperziebonen met room en Tagliatelle

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 300 gram sperziebonen, 4 tomaten, peper, 250 ml slagroom, 1 teentje knoflook, basilicum, geraspte kaas,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Blancheer 300 gram sperziebonen. Snij 4 tomaten in parten en haal de zaadjes eruit. Strooi er naar smaak zout en peper over. Verwarm 250 ml slagroom met 1 fijngehakt teentje knoflook. Breng het op smaak met zout en peper. Zodra de slagroom kookt het vuur lager zetten en de sperziebonen, tomaten en basilicum toevoegen. Verwarm het geheel goed door. Serveer met de tagliatelle. Op je bord kan je er eventueel geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top