Noodles met Gehakt, Champignons en Wortels

Noodles met Gehakt, Champignons en Wortels

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 eetlepel Jonnie Boer original spices baharat, 1 potje worteltjes, 250 gram champignons, 2 eetlepels mangochutney, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, koriander,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 1/2 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt en 1 eetlepel baharat toe. Bak tot het gehakt bruin en los is. Voeg vervolgens 1 potje worteltjes (uitgelekt) en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels mangochutney, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus en wat vers gehakte koriander toe. Bak kort op hoog vuur even mee. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel