Noodles met Gehakt, Champignons en Wortels

Noodles met Gehakt, Champignons en Wortels

Noodles met Gehakt, Champignons en Wortels

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 eetlepel Jonnie Boer original spices baharat, 1 potje worteltjes, 250 gram champignons, 2 eetlepels mangochutney, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus, koriander,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 1/2 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt en 1 eetlepel baharat toe. Bak tot het gehakt bruin en los is. Voeg vervolgens 1 potje worteltjes (uitgelekt) en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels mangochutney, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel chilisaus en wat vers gehakte koriander toe. Bak kort op hoog vuur even mee. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top