Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gehaktballetjes in tomatensaus zo lekker en eigenlijk best makkelijk om klaar te maken. Oké ik smokkel wel met de gehaktballetjes, maar gemak dient de mens.

Ingrediënten: 1 ui, 12 biologische gehaktballetjes, 2 trostomaten, 500 ml gezeefde tomaat, peterselie, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 12 gehaktballetjes tot de gehaktballetjes bruin zijn. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten en 500 ml gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met peterselie, zout en peper. Laat het geheel nog 10 tot 15 minuten pruttelen op half hoog vuur. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel