Naanbrood met Thaise Burgers

Naanbrood met Thaise Burgers

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 eetlepel OnOff Spices Thaise roerbakmix, uienpoeder, knoflookpoeder, ketoembar, 150 ml yoghurt, 3 bosui, 1 tomaat, koriander, 4 naanbroodjes

Aantal personen: 2

Meng 250 gram gehakt met 1 eetlepel Thaise roerbakmix en uienpoeder, knoflookpoeder en ketoembar naar smaak. Maak er 4 burgers van. Bak de burgers aan beide zijde bruin. Meng ondertussen 150 ml yoghurt met 3 in ringen gesneden bosuien, 1 in blokjes gesneden tomaat (zaadlijsten verwijderd) en koriander. Bak de naanbrood per kant ongeveer 1 minuut in een hete koekenpan zonder boter. Serveer de Thaise burgers met het naanbrood en de yoghurtsaus. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>