Naanbrood met Thaise Burgers

Naanbrood met Thaise Burgers

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 eetlepel OnOff Spices Thaise roerbakmix, uienpoeder, knoflookpoeder, ketoembar, 150 ml yoghurt, 3 bosui, 1 tomaat, koriander, 4 naanbroodjes

Aantal personen: 2

Meng 250 gram gehakt met 1 eetlepel Thaise roerbakmix en uienpoeder, knoflookpoeder en ketoembar naar smaak. Maak er 4 burgers van. Bak de burgers aan beide zijde bruin. Meng ondertussen 150 ml yoghurt met 3 in ringen gesneden bosuien, 1 in blokjes gesneden tomaat (zaadlijsten verwijderd) en koriander. Bak de naanbrood per kant ongeveer 1 minuut in een hete koekenpan zonder boter. Serveer de Thaise burgers met het naanbrood en de yoghurtsaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel