Wraps met Gehakt, Champignons en Paprika

Wraps met Gehakt, Champignons en Paprika

Ingrediënten: 1 ui, shoarmakruiden, knoflookpoeder, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 4 tortilla wraps, chilisaus, sla,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met wat shoarmakruiden en knoflookpoeder (beide naar eigen inzicht) tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met een beetje chilisaus. Verdeel er vervolgens wat sla over en daarna het gehaktmengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel