Wraps met Gehakt, Champignons en Paprika

Wraps met Gehakt, Champignons en Paprika
Als lunch had ik maar 1 wrap gebruikt, dus vanavond de rest opgemaakt.

Ingrediƫnten: 1 ui, shoarmakruiden, knoflookpoeder, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 4 tortilla wraps, chilisaus, sla,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met wat shoarmakruiden en knoflookpoeder (beide naar eigen inzicht) tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met een beetje chilisaus. Verdeel er vervolgens wat sla over en daarna het gehaktmengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat