Wraps met Kip Krokant en Satésaus

Wraps met Kip Krokant en Satésaus

Wat op een broodje kan kan ook tussen een wrap. De chicken saté van eventjes terug in een ander jasje.

Ingrediënten: 4 plakjes ontbijtspek, 2 krokante kipschnitzels, satésaus, 4 tortilla wraps, sla, tomaat,

Aantal personen: 2

Bak 4 plakjes ontbijtspek tot het bijna knapperig. Haal het uit de pan en houd het apart. doe wat nieuwe boter in de pan. Bak 2 krokante kipschnitzels om en om bruin. Verwarm ondertussen de satésaus. Verwarm 4 tortillawraps in de magnetron of in een hete koekenpan. Beleg de wraps met sla, de plakjes ontbijtspek en schijfjes tomaat. Snijd de krokante kipschnitzels in reepjes. Leg de kipreepjes op de wraps. Schep over de kip de warme satésaus. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


3 reacties op “Wraps met Kip Krokant en Satésaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel