Wraps met Kip Krokant en Satésaus

Wraps met Kip Krokant en Satésaus
Wat op een broodje kan kan ook tussen een wrap. De chicken saté van eventjes terug in een ander jasje.

Ingrediënten: 4 plakjes ontbijtspek, 2 krokante kipschnitzels, satésaus, 4 tortilla wraps, sla, tomaat,

Aantal personen: 2

Bak 4 plakjes ontbijtspek tot het bijna knapperig. Haal het uit de pan en houd het apart. doe wat nieuwe boter in de pan. Bak 2 krokante kipschnitzels om en om bruin. Verwarm ondertussen de satésaus. Verwarm 4 tortillawraps in de magnetron of in een hete koekenpan. Beleg de wraps met sla, de plakjes ontbijtspek en schijfjes tomaat. Snijd de krokante kipschnitzels in reepjes. Leg de kipreepjes op de wraps. Schep over de kip de warme satésaus. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


3 reacties op “Wraps met Kip Krokant en Satésaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat