Patisserie van het Okura Hotel Amsterdam

Patisserie van het Okura Hotel Amsterdam

Patisserie Okura Hotel Amsterdam

Vandaag ben ik uitgenodigd door Kikkoman om een sushi workshop te volgen in het Okura hotel in Amsterdam. Om eerlijk te zeggen, sushi heb ik nog nooit gegeten, maar deze uitnodiging kon ik niet laten schieten. Wie krijgt nu een workshop Sushi maken van echte Japanse sushimeesters. Voordat we begonnen aan de workshop kregen we eerst in een ander zaaltje een praatje over Kikkoman en uitleg over de workshop. Ondertussen konden we genieten van deze zoetigheden uit de patisserie-keuken van het Okura hotel. Genieten!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top