Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaat

Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaat
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 4 tomaten, 1 potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 5 eetlepels zoete chilisaus, 8 tortilla wraps,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter glazig. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 (uitgelekt) potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis en 5 eetlepels zoete chilisaus toe. Roer en verwarm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 8 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het gehakt-groentenmengsel. Vouw dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat