Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaat

Wraps met Gehakt, Champignons en Tomaat
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 4 tomaten, 1 potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 5 eetlepels zoete chilisaus, 8 tortilla wraps,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter glazig. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 (uitgelekt) potje wortels, 1 blikje tomatenpuree, 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis en 5 eetlepels zoete chilisaus toe. Roer en verwarm het geheel goed door. Verwarm ondertussen 8 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het gehakt-groentenmengsel. Vouw dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel