Wraps met Champignons, Sperzieboontjes en Ham

Wraps met Champignons, Sperzieboontjes en Ham

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 100 gram sperziebonen (blikje), 4 wraps, knoflooksaus, 4 plakjes ham,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 100 gram sperziebonen toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Verwarm ondertussen 4 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met knoflooksaus en beleg elke wrap vervolgens met 1 plakje ham en het sperziebonen-champignonmengsel. Vouw de wraps op als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel