Wraps met Champignons, Sperzieboontjes en Ham

Wraps met Champignons, Sperzieboontjes en Ham
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 100 gram sperziebonen (blikje), 4 wraps, knoflooksaus, 4 plakjes ham,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 100 gram sperziebonen toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Verwarm ondertussen 4 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met knoflooksaus en beleg elke wrap vervolgens met 1 plakje ham en het sperziebonen-champignonmengsel. Vouw de wraps op als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat