Wraps met Champignons, Sperzieboontjes en Ham

Wraps met Champignons, Sperzieboontjes en Ham

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 100 gram sperziebonen (blikje), 4 wraps, knoflooksaus, 4 plakjes ham,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 100 gram sperziebonen toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Verwarm ondertussen 4 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met knoflooksaus en beleg elke wrap vervolgens met 1 plakje ham en het sperziebonen-champignonmengsel. Vouw de wraps op als een enveloppe. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>