Naan-Pizza met Worst en Champignons

Naan-Pizza met Worst en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 2 naanbrood, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 braadworsten. Voeg de braadworst toe aan de ui en bak het worstvlees bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop 2 naanbrood. Beleg de naanbrood met het worst-champignon mengsel. Verdeel de mozzarella erover. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat