Naan-Pizza met Worst en Champignons

Naan-Pizza met Worst en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 2 naanbrood, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 braadworsten. Voeg de braadworst toe aan de ui en bak het worstvlees bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop 2 naanbrood. Beleg de naanbrood met het worst-champignon mengsel. Verdeel de mozzarella erover. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel