Naan-Pizza met Worst en Champignons

Naan-Pizza met Worst en Champignons

Naan-Pizza met Worst en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 2 braadworsten, 250 gram champignons, 2 naanbrood, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 braadworsten. Voeg de braadworst toe aan de ui en bak het worstvlees bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg hierop 2 naanbrood. Beleg de naanbrood met het worst-champignon mengsel. Verdeel de mozzarella erover. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top