Schnitzels gevuld met Ossenworst

Schnitzels gevuld met ossenworst

Ingrediënten: 2 schnitzels, ossenworst, 1 bosui, zout, peper, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Besmeer 2 schnitzels met ossenworst. Bestrooi de schnitzels met 1 in ringen gesneden bosui. Rol de schnitzel op en prik vast met een cocktailprikker. Bestrooi met zout en peper en besmeer met een beet curry (zorgt voor een betere kleur). Leg de schnitzel in een ovenschaal en plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Lekker met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel