Schnitzels gevuld met Ossenworst

Schnitzels gevuld met Ossenworst

Schnitzels gevuld met ossenworst

Ingrediënten: 2 schnitzels, ossenworst, 1 bosui, zout, peper, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Besmeer 2 schnitzels met ossenworst. Bestrooi de schnitzels met 1 in ringen gesneden bosui. Rol de schnitzel op en prik vast met een cocktailprikker. Bestrooi met zout en peper en besmeer met een beet curry (zorgt voor een betere kleur). Leg de schnitzel in een ovenschaal en plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Lekker met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top