Mihoen met Rundvlees en Paprika

Mihoen met Rundvlees en Paprika

Ingrediënten: mihoen, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels maïzena, 1 theelepel donkere basterdsuiker, 250 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 1 groene paprika,

Aantal personen: 3

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels ketjap manis met 2 eetlepels maïzena en 1 theelepel donkere basterdsuiker. Meng 250 gram rundvleesreepjes door de saus. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Schep het uit de pan. Doe eventueel wat nieuwe olie in de pan. Bak op hoog vuur 1 in ringen gesneden ui en 1 in blokjes gesneden groene paprika tot het zacht is. Doe de rundvleesreepjes terug in de pan en warm het geheel goed door. Serveer de mihoen met de rundvlees en paprika. Eet smakelijk!


2 reacties op “Mihoen met Rundvlees en Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel