Mihoen met Rundvlees en Paprika

Mihoen met Rundvlees en Paprika
Ingrediënten: mihoen, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels maïzena, 1 theelepel donkere basterdsuiker, 250 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 1 groene paprika,

Aantal personen: 3

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels ketjap manis met 2 eetlepels maïzena en 1 theelepel donkere basterdsuiker. Meng 250 gram rundvleesreepjes door de saus. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Schep het uit de pan. Doe eventueel wat nieuwe olie in de pan. Bak op hoog vuur 1 in ringen gesneden ui en 1 in blokjes gesneden groene paprika tot het zacht is. Doe de rundvleesreepjes terug in de pan en warm het geheel goed door. Serveer de mihoen met de rundvlees en paprika. Eet smakelijk!


2 reacties op “Mihoen met Rundvlees en Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat