Hachee

hachee
Ingrediënten: 350 gram riblappen, zout, peper, 4 uien, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels azijn, kruidnagelpoeder, 500 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Snij 350 gram riblappen in blokjes. Bestrooi met zout en peper. Bak het rundvlees rondom bruin in hete boter. Schep, als het bruin is, de rundvlees uit de pan en houdt even apart. Bak in het achtergebleven vet 4 gesnipperde uien ongeveer 5 minuten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Doe de riblappen terug in de pan. Voeg vervolgens 2 eetlepels azijn, kruidnagelpoeder naar smaak en 500 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens met de deksel schuin op de pan minstens 2 uur op laag vuur pruttelen. Lekker met gekookte aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour