Hachee

Hachee

Hachee

Ingrediënten: 350 gram riblappen, zout, peper, 4 uien, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels azijn, kruidnagelpoeder, 500 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Snij 350 gram riblappen in blokjes. Bestrooi met zout en peper. Bak het rundvlees rondom bruin in hete boter. Schep, als het bruin is, de rundvlees uit de pan en houdt even apart. Bak in het achtergebleven vet 4 gesnipperde uien ongeveer 5 minuten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Doe de riblappen terug in de pan. Voeg vervolgens 2 eetlepels azijn, kruidnagelpoeder naar smaak en 500 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens met de deksel schuin op de pan minstens 2 uur op laag vuur pruttelen. Lekker met gekookte aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(105 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top