Karbonade met Ui-Tijmsaus

Karbonade met Ui-Tijmsaus

Karbonade met Ui-Tijmsaus
Ingrediƫnten: 2 ribkarbonades, zout, peper, 1 ui, tijm, scheutje witte wijn, 150 bouillon, 1 plakje ontbijtkoek,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 ribkarbonades met zout en peper. Bak de ribkarbonades aan beide zijde bruin. Haal de karbonades uit de pan en houd apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met tijm naar smaak tot de ui zacht is. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 150 ml bouillon toe en verkruimel er 1 plak ontbijtkoek door. Laat al roerende de ontbijtkoek zacht worden. Leg de karbonades terug in de pan en laat het goed warm worden. Wij hebben er aardappelschijfjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

(72 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top