De Gulle Gaper in Ede

De Gulle Gaper in Ede

De Gulle Gaper - EdeVandaag op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vader in Ede. Tijdens de lunch zijn we eens naar De Gulle Gaper gegaan, vaak voorbij gelopen maar nooit gegeten. Nu dus wel. Zelf heb ik er erwtensoep met roggenbrood met spek gegeten en Michel nam er de tosti ham, kaas en kruidenboter. Michel heeft er trouwens een latte macchiato caramel gedronken en ik een sterrenmix thee welke getrokken werd van echte steranijs, venkelzaadjes en jeneverbessen (geen zakje dus). Het heeft in ieder geval goed gesmaakt, leuke zaak!

Lunchroom De Gulle Gaper
Grotestraat 46
6711 AM Ede

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top