De Gulle Gaper in Ede

De Gulle Gaper in Ede

De Gulle Gaper - EdeVandaag op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vader in Ede. Tijdens de lunch zijn we eens naar De Gulle Gaper gegaan, vaak voorbij gelopen maar nooit gegeten. Nu dus wel. Zelf heb ik er erwtensoep met roggenbrood met spek gegeten en Michel nam er de tosti ham, kaas en kruidenboter. Michel heeft er trouwens een latte macchiato caramel gedronken en ik een sterrenmix thee welke getrokken werd van echte steranijs, venkelzaadjes en jeneverbessen (geen zakje dus). Het heeft in ieder geval goed gesmaakt, leuke zaak!

Lunchroom De Gulle Gaper
Grotestraat 46
6711 AM Ede
Tel: 0318-618111

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top