Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 150 gram peultjes, 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie, 2 eetlepels warm water, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel sambal tot de kipfilet bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak 5 minuten mee. Maak een pindasaus door 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie en 2 eetlepels warm water. Voeg bij de kipfilet 3 in ringen gesneden bosuien en bak kort mee. Voeg vervolgens de noodles en de pindasaus toe en roer goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel