Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 150 gram peultjes, 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie, 2 eetlepels warm water, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel sambal tot de kipfilet bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak 5 minuten mee. Maak een pindasaus door 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie en 2 eetlepels warm water. Voeg bij de kipfilet 3 in ringen gesneden bosuien en bak kort mee. Voeg vervolgens de noodles en de pindasaus toe en roer goed door. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>