Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus
Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 150 gram peultjes, 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie, 2 eetlepels warm water, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel sambal tot de kipfilet bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak 5 minuten mee. Maak een pindasaus door 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie en 2 eetlepels warm water. Voeg bij de kipfilet 3 in ringen gesneden bosuien en bak kort mee. Voeg vervolgens de noodles en de pindasaus toe en roer goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat