Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Noodles met Kip, Peultjes en Pindasaus

Ingrediƫnten: noodles, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 150 gram peultjes, 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie, 2 eetlepels warm water, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel sambal tot de kipfilet bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak 5 minuten mee. Maak een pindasaus door 2 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sesamolie en 2 eetlepels warm water. Voeg bij de kipfilet 3 in ringen gesneden bosuien en bak kort mee. Voeg vervolgens de noodles en de pindasaus toe en roer goed door. Eet smakelijk!

0
(181 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top