Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram champignons, 3 hamburgers, sla, 3 witte bollen,

Aantal personen: 3

Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes met 1 gesnipperde ui tot de dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig zijn. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en laat de champignons zacht worden. Bak ondertussen 3 hamburgers op de contactgrill. Beleg 3 witte bollen met een blaadje sla. Leg hierop de hamburgers en schep over elke hamburger wat van het champignon-mengsel. Doe er naar eigen smaak een saus over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>