Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Broodje Hamburger met Champignons en Spek
Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram champignons, 3 hamburgers, sla, 3 witte bollen,

Aantal personen: 3

Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes met 1 gesnipperde ui tot de dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig zijn. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en laat de champignons zacht worden. Bak ondertussen 3 hamburgers op de contactgrill. Beleg 3 witte bollen met een blaadje sla. Leg hierop de hamburgers en schep over elke hamburger wat van het champignon-mengsel. Doe er naar eigen smaak een saus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat