Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram champignons, 3 hamburgers, sla, 3 witte bollen,

Aantal personen: 3

Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes met 1 gesnipperde ui tot de dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig zijn. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en laat de champignons zacht worden. Bak ondertussen 3 hamburgers op de contactgrill. Beleg 3 witte bollen met een blaadje sla. Leg hierop de hamburgers en schep over elke hamburger wat van het champignon-mengsel. Doe er naar eigen smaak een saus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel