Gevulde Rollade

Gevulde Rollade

Gevulde Rollade

Ingrediënten: 150 gram hamblokjes, 3 eetlepels kookroom, 2 eetlepels paneermeel, 1 1/2 theelepel grove mosterd, tijm, salie, 1 rollade,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Doe in de keukenmachine 150 gram hamblokjes, 3 eetlepels kookroom, 2 eetlepels paneermeel, 1 1/2 theelepel grove mosterd en tijm en salie naar smaak. Zet de machine aan en maak er een smeuïge massa van. Haal het netje van de rollade en klap de rollade open. Bestrijk de rollade met het hammengsel. Vouw de rollade dicht en bind de rollade vast met keukentouw. Leg de gevulde rollade in een cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 1 1/2 uur in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en sla. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top