Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Broodje Hamburger met Champignons en Spek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram champignons, 3 hamburgers, sla, 3 witte bollen,

Aantal personen: 3

Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes met 1 gesnipperde ui tot de dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig zijn. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en laat de champignons zacht worden. Bak ondertussen 3 hamburgers op de contactgrill. Beleg 3 witte bollen met een blaadje sla. Leg hierop de hamburgers en schep over elke hamburger wat van het champignon-mengsel. Doe er naar eigen smaak een saus over. Eet smakelijk!

(232 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top