Macaroni met Prei, Champignons en Provençaalse Worstjes

Macaroni met Prei, Champignons en Provençaalse Worstjes
Ingrediënten: macaroni, 2 Provençaalse worstjes, 1 prei, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, Provençaalse kruiden, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Haal van 2 Provençaalse worstjes het vel en maak van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes rondom bruin. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 100 ml water toe. Breng op smaak met Provençaalse kruiden, zout en peper. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat