Tagliatelle met Sperziebonen, Champignons en Tomaten-Chilisaus

Tagliatelle met Sperziebonen, Champignons en Tomaten-Chilisaus
Ingrediënten: tagliatelle, 200 gram sperziebonen, 250 gram champignons, 1 ui, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel tomatenketchup, 1/2 bouillonblokje, water,

Aantal personen: 3

Kook de tagiatelle in kokend water met wat zout. Doe in het stoommandje van de VitaCuisine 200 gram afgehaalde en gebroken sperziebonen. Doe in het rijstbakje 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 gesnipperde ui. Meng in een bakje 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel tomatenketchup, 1/2 verkruimeld bouillonblokje en wat water. Schep deze saus vervolgens door de champignons en zet de VitaCuisine ongeveer 20 minuten aan. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat