Tagliatelle met Sperziebonen, Champignons en Tomaten-Chilisaus

Tagliatelle met Sperziebonen, Champignons en Tomaten-Chilisaus
Ingrediënten: tagliatelle, 200 gram sperziebonen, 250 gram champignons, 1 ui, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel tomatenketchup, 1/2 bouillonblokje, water,

Aantal personen: 3

Kook de tagiatelle in kokend water met wat zout. Doe in het stoommandje van de VitaCuisine 200 gram afgehaalde en gebroken sperziebonen. Doe in het rijstbakje 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 gesnipperde ui. Meng in een bakje 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel tomatenketchup, 1/2 verkruimeld bouillonblokje en wat water. Schep deze saus vervolgens door de champignons en zet de VitaCuisine ongeveer 20 minuten aan. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel