Provencaalse Champignons

Provencaalse Champignons
Ingrediƫnten: 200 gram kleine champignons, 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak 200 gram champignons schoon en snij een stukje van het steeltje af. Leg de champignons in 1 persoons ovenschaaltjes. Meng 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 fijngehakt sjalotje en 1 fijngehakt teentje knoflook door elkaar. Giet dit vervolgens over de champignons. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker als voorgerecht. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat