Provencaalse Champignons

Provencaalse Champignons

Ingrediënten: 200 gram kleine champignons, 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak 200 gram champignons schoon en snij een stukje van het steeltje af. Leg de champignons in eenpersoons ovenschaaltjes. Meng 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 fijngehakt sjalotje en 1 fijngehakt teentje knoflook door elkaar. Giet dit vervolgens over de champignons. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker als voorgerecht. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>