Provencaalse Champignons

Provencaalse Champignons

Ingrediënten: 200 gram kleine champignons, 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak 200 gram champignons schoon en snij een stukje van het steeltje af. Leg de champignons in eenpersoons ovenschaaltjes. Meng 1 glas witte wijn, 1 eetlepel olie, rozemarijn, tijm, 1 fijngehakt sjalotje en 1 fijngehakt teentje knoflook door elkaar. Giet dit vervolgens over de champignons. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker als voorgerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel