Noodles met Kipfilet, Paprika en Shiitake

Noodles met Kipfilet, Paprika en Shiitake
Soms wil je gewoon iets snels en makkelijks, zeker als je over een reistijd van normaal een klein uurtje er nu ruim 3 uur over doet…

Ingrediƫnten: noodles, 1 kipfilet, 1 ui, zout, peper, 1 rode paprika, 100 gram shiitake, 2 eetlepels vissaus, 125 ml zoete chilisaus,

Aantal personen: 2

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 gesnipperde ui tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika en 100 gram gescheurde shiitake toe en roerbak 5 minuten. Voeg 2 eetlepels vissaus en 125 ml zoete chilisaus toe en roerbak nog een minuut of twee. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat