Noodles met Kipfilet, Paprika en Shiitake

Noodles met Kipfilet, Paprika en Shiitake

Soms wil je gewoon iets snels en makkelijks, zeker als je over een reistijd van normaal een klein uurtje er nu ruim 3 uur over doet…

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 ui, zout, peper, 1 rode paprika, 100 gram shiitake, 2 eetlepels vissaus, 125 ml zoete chilisaus,

Aantal personen: 2

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 gesnipperde ui tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in stukjes gesneden rode paprika en 100 gram gescheurde shiitake toe en roerbak 5 minuten. Voeg 2 eetlepels vissaus en 125 ml zoete chilisaus toe en roerbak nog een minuut of twee. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel