Bloemkool Broccoli Schotel

Bloemkool Broccoli Schotel
Ingrediƫnten: 1 kleine bloemkool, 1 kleine broccoli, zout, mozzarella, 5 zongedroogde tomaten, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de bloemkool en de broccoli in kleine roosjes. Kook de bloemkool en broccoli roosjes beetgaar in water met wat zout. Giet de bloemkool en broccoli en doe dit in een ovenschaal. Snij 5 zongedroogde tomaten in reepjes en strooi dit over de ovenschotel. Strooi er ook mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat