Spaghetti Amatriciana

Spaghetti Amatriciana

Ingrediënten: spaghetti, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 rode peper, 750 gram tomaten, zout, peper,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Stoof in olie 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakte rode peper (om het minder pittig te krijgen haal je de zaadjes uit de peper) en 750 gram in blokjes gesneden tomaat. Laat het een minuut of 10 stoven. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Strooi er op je bord nog geraspte kaas erbij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel