Spaghetti Amatriciana

Spaghetti Amatriciana
Een lekkere en snelle spaghetti!

Ingrediƫnten: spaghetti, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 rode peper, 750 gram tomaten, zout, peper,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Stoof in olie 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakte rode peper (om het minder pittig te krijgen haal je de zaadjes uit de peper) en 750 gram in blokjes gesneden tomaat. Laat het een minuut of 10 stoven. Breng het op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Strooi er op je bord nog geraspte kaas erbij. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat