Penne alla Michel

Penne alla Michel

Penne a la Michel

Vandaag was Michel eerder thuis dan ik. Dus heeft hij lekker gekookt voor mij en Britt! Het gerecht lijkt op Penne alla Norma.

Ingrediënten: 1 aubergine, 1 ui, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, 1 teentje knoflook, peper, zout, basilicum, oregano, 50 gram geraspte kaas

Snipper de ui en snij de wortel in blokjes, doe deze in een pan met een beetje olie en zet de pan op een laag vuurtje. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en breng het op smaak met peper en zout. Voeg na 15 minuten 1 blik tomaatblokjes toe en laat het geheel ongeveer een half uur pruttelen. Snij de aubergine in blokjes en leg deze op keukenpapier, bestrooi de blokjes aubergine met zout en laat dit ongeveer 20 minuten liggen. Bak daarna de aubergine ongeveer 10 minuten met oregano. Laat de blokjes aubergine vervolgens op keukenpapier uitlekken. Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Voeg de aubergine toe aan de tomatensaus samen met ongeveer 50 gram geraspte kaas. Laat de kaas smelten. Strooi wat fijngehakte basilicum over de saus. Serveer met de penne. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top