Varkenshaas met Mosterdroomsaus

Varkenshaas met Mosterdroomsaus

Ingrediënten: 1 varkenshaas, zout, peper, 200 ml runderbouillon, 1 eetlepel mosterd, 4 eetlepels kookroom,

Prik het puntje van 1 varkenshaas vast zodat de varkenshaas over al even dik is. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Bak een varkenshaas om en om bruin in bakboter. Laat de varkenshaas onder af en toe omdraaien langzaam gaar worden in de boter. Na ongeveer 15 minuten is de varkenshaas gaar. Leg de varkenshaas op een bord en houd de varkenshaas in een warme oven of onder aluminiumfolie. Giet bij het achtergebleven vet 200 ml runderbouillon. Voeg 1 eetlepel mosterd toe en laat het geheel al roerend indikken. Voeg nog 4 eetlepels kookroom toe en laat het nog 2 tot 3 minuten zachtjes pruttelen. Snij de varkenshaas in plakjes. Giet hierover de mosterdroomsaus. Serveer de varkenshaas met mosterdroomsaus met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


3 reacties op “Varkenshaas met Mosterdroomsaus

 1. Recept niet uit te printen, er verschijnt een Google pagina met de tekst
  Pagina bestaat niet.
  Met vriendelijke groet. Lex de Ruijter.

 2. U heeft helemaal gelijk .. Excuses en bedankt voor het melden!
  Het printen ging fout, u kreeg een error pagina van deze site …
  Maar het is al opgelost. We hebben sinds kort een versie blog software en het printen niet getest.

 3. Thanks a million, als we niets doen, doen we nooit iets fout.
  Jullie blijven mijn favorite site.
  Vriendelijke groeten van een gastronomisch amateur. Lex de Ruijter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel