Wraps met Broccoli en Peultjes

Wraps met Broccoli en Peultjes
Ingrediƫnten: broccoli, 100 gram peultjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1/2 flesje Conimex Japanse Honing-Teriyaki woksaus, tortilla wraps,

Kook de roosjes van 1 broccolistronk met 100 gram in de lengte gehalveerde peultjes beetgaar in kokend water. Bak in een hete koekenpan 1 kleine gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 250 gram gehakt tot het gehakt bruin is. Voeg de geblancheerde broccoli roosjes en de peultjes bij het gehakt en giet er 1/2 flesje Conimex woksaus voor Japanse Honing-Teriyaki door. Warm het goed door. Verwarm ondertussen 4 tortilla’s in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla’s met het broccolimengsel en vouw de tortilla’s dicht als een enveloppe met 1 open kant. Strooi er nog wat geraspte kaas over en serveer! Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatMoederdag 2014