Wraps met Broccoli en Peultjes

Wraps met Broccoli en Peultjes

Wraps met Broccoli en Peultjes

Ingrediënten: broccoli, 100 gram peultjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram gehakt, 1/2 flesje Conimex Japanse Honing-Teriyaki woksaus, tortilla wraps,

Kook de roosjes van 1 broccolistronk met 100 gram in de lengte gehalveerde peultjes beetgaar in kokend water. Bak in een hete koekenpan 1 kleine gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 250 gram gehakt tot het gehakt bruin is. Voeg de geblancheerde broccoli roosjes en de peultjes bij het gehakt en giet er 1/2 flesje Conimex woksaus voor Japanse Honing-Teriyaki door. Warm het goed door. Verwarm ondertussen 4 tortilla’s in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tortilla’s met het broccolimengsel en vouw de tortilla’s dicht als een enveloppe met 1 open kant. Strooi er nog wat geraspte kaas over en serveer! Eet smakelijk!

(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top