Penne met Spinazie en MonChou

Penne met Spinazie en MonChou

Ingrediënten: penne, zout, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 100 gram MonChou,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in een hete pan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en bak in het overgebleven vet 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en een beetje tijm tot de ui glazig is. Dan roer je er 300 gram diepvriesspinazie door en laat dit goed ontdooien en warm het goed door. Net voordat de pasta gaar is voeg je er 100 gram MonChou voor warme gerechten door en de dobbelsteentjes ontbijtspek. Serveer de spinazie over de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel