Penne met Spinazie en MonChou

Penne met Spinazie en MonChou

Penne met Spinazie en MonChou

Ingrediƫnten: penne, zout, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 100 gram MonChou,

Kook de penne zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in een hete pan 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en bak in het overgebleven vet 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en een beetje tijm tot de ui glazig is. Dan roer je er 300 gram diepvriesspinazie door en laat dit goed ontdooien en warm het goed door. Net voordat de pasta gaar is voeg je er 100 gram MonChou voor warme gerechten door en de dobbelsteentjes ontbijtspek. Serveer de spinazie over de pasta. Eet smakelijk!

0
(200 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top